Despre noi
Cu competente si expertize in multiple domenii, Liga Software este o companie “orientata spre client”. Pe ce ne bazam cand spunem acest lucru? Experienta a dovedit ca suntem o companie care isi adapteaza procesele nevoilor si preferintelor clientului.
Cariere
Cautam intodeauna profesionisti talentati, motivati si  inteligenti care sa se alature echipei noastre.  Apreciem talentul, ambitia, optimismul si ideile bune. Nu ne supara greselile, pentru ca asa invatam. Echipa poate creste pe plan tehnic si profesional doar aducand specialisti sau juniori cu competente si cu dorinta de a face lucruri extraordinare.
Echipa
Echipa Liga Software este compusa din absolventi sau studenti ai facultatilor de profil din Bucuresti, cu experienta pe piata de IT din Romania inca din 2002. Analisti, manageri de proiect, programatori, testeri sau administratori de retea – o echipa completa capabila sa finalizeze cu succes orice proiect.
Competente si expertize
Echipa Liga Software este specializata in  multiple tehnologii sau limbaje de programare. Avem cunostiinte destul de bune si alte arii, asa ca contactati-ne pentru a discuta despre software-ul dorit.
Parteneri
Suntem deschisi spre parteneriate cu companii din industria IT sau din industrii adiacente.
Metodologii
Metodologiile folosite de Liga Software variaza in functie de complexitatea proiectului sau de procedurile clientilor.Adaptam standardele de lucru interne la procesele si nevoiele clientilor nostri, astfel realizand o buna relationare pe timpul dezvoltarii.