Despre noi

Cu competente si expertize in multiple domenii, suntem firma dezvoltatoare de soft din Bucuresti care va ofera solutiile software de care aveti nevoie, pe care o sa le indragiti si pe care o sa le folositi cu usurinta . De aceea, motto-ul nostru este "need. like. use".

Experientele noastre anterioare in dezvoltarea de software au dovedit ca suntem o firma de servicii IT care isi adapteaza procesele in conformitate cu nevoile si preferintele clientului.

De ce noi suntem mai potriviti decat alta firma de software?

Acordam o importanta sporita comunicarii intre noi si clientii nostri pentru a asigura servicii de dezvoltare programe software de cea mai buna calitate. Fara a identifica corect problemele cu care se confrunta clientii nostri , solutia pe care o vom dezvolta nu va putea spori randamentul si nu va reusi sa raspunda corect nevoilor dumnevoastra.

Din acest motiv, avem o metodologie bine pusa la punct pe care o adaptam si o aplicam in procesul de dezvoltare a tuturor solutiilor software.

Acoperim tot ciclul dezvoltarii unei aplicatii software, de la analiza business la asigurarea calitatii, si mai ales la mentenanta si suportul tehnic post lansare.

Bugetul, termenele si calitatea sunt intotdeauna pe primul plan

Misiunea firmei noastre de soft este sa va oferim servicii software  care sa va dezvolte afacerea, sa va fluidizeze procesele operationale si sa reduca timpii de realizare si costurile.

Avand echipe capabile sa managerieze proiecte complexe, avand in vedere optimizarea solutiilor atat din vedere al costurilor cat si al timingului.

Dezvoltam programe soft la comanda pentru firme din Bucuresti sau din provincie (am lucrat cu companii, firme sau institutii din  Timisoara, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Ploiesti, Craiova, Brasov, Arad, Sibiu, Lugoj, Drobeta Turnu Severin, Tulcea si alte orase din tara). Incepand din 2007 , am ajutat peste 200 de clienti sa isi dezvolte afacerile, mizand mereu pe ideea ca orice client este un potential partener pe termen lung.