Consultanta si analiza software

Liga Software va pune la dispozitie serviciul expert de consultanta software. Daca doriti sa cumparati sau sa creati un program software adaptat pentru cerintele afacerii dumneavoastra, expertii nostri in consultanta software va pun la dispozitie un intreg set de studii de caz axate pe profit, productivitate, devotament si stabilitate.

Dicutiile purtate cu echipa noastra de profesionisti vor fi indreptate catre nevoile software la nivelul decizional al stadiului in care va aflati. Unii clienti pot avea nevoie de un software nou in timp ce altii au deja un program software si doresc extinderea sau instalarea acestuia.

 

Dezvoltare software la comanda

Dezvoltare software la cerere (la comanda), personalizare programe software in functie de solicitarile si necesitatile clientilor.

Web development - aplicatii web

Web development - dezvoltare aplticatii web custom pentru aplicatii financiare, portaluri multimedia, pentru solutii audio si video, intranet etc.

Integrare sisteme informatice

Integrare sisteme informatice software - interconectari componente hardware, cu scopul eficientizarii productivitatii, reducerii costului si a timpului de implementare.

Consultanta si analiza software

Consultanta si analiza software cu privire la programul software adaptat afacerii dvs, fie unul standard sau custom.

Testare si asigurarea calitatii

Testarea si asigurarea calitatii software-ului dezvoltat intern de catre Liga Software, cat si pentru aplicatii software ale altor producatori: testare functionale, automata, de performanta.

Mentenanta si suport

Mentenanta si suport software pentru programul / aplicatia dvs. software, incluzand back-up, reparare bug-uri, monitorizare aplicatii, optimizare proceduri.