Stiri

LigaSoftware, în parteneriat cu UNSR a lansat primul site de job-uri pentru absolvenții de facultăți de stat din România, Brainjobs.ro

LigaSoftware, în parteneriat cu UNSR a lansat primul site de job-uri pentru absolvenții de facultăți de stat din România, Brainjobs.ro

Brainjobs este un proiect realizat de LigaWeb.ro în colaborare cu UNSR, menit să îi ajute pe tinerii absolvenți de facultăți de stat din România să își găsească un job.

Uniunea Națională a Studenților din România în parteneriat cu LigaWeb.ro are placerea să anunțe lansarea portalului de joburi pentru studenti și absolvenții de studii superioare BrainJobs.ro.

Portalul de joburi este dedicat în totalitate studenților și absolvenților universităților de stat din România și a fost conceput pentru facilita comunicarea cu angajatorii. Punând accent pe calitate și nu pe cantitate, portalul încearcă să evite, pe cat posibil, pierderea unui CV valoros între miile foarte proaste.
 
Uniunea Națională a Studenților din România se va ocupa de promovarea serviciului în rândul tuturor studenților astfel încât locurile de muncă postate de companii să fie cunoscute. LigaWeb.ro se va acupa de optimizarea portalului astfel încât oricine își dorește un job să poată fi redirecționat către site. Companiile vor selecta cu atenție joburile și le vor posta doar pe acelea care se potrivesc intr-adevăr unui absolvent de universitate de stat. Astfel, în această relație, BrainJobs.ro va deveni un instrument indispensabil atât angajatorilor cât și celor ce doresc să se angajeze.
 
Și asta nu e tot, BrainJobs.ro vrea să se dezvolte. Așa cum îi stă bine unui absolvent, BrainJobs.ro va avea și un modul de consiliere în carieră, unul de raportări dar și un live forum astfel încân comunicarea între angajatori și angajați să fie una completă.
Vă invităm așadar, fie că sunteți studenți, absolvenți sau angajatori să utilizați cu încredere serviciile BrainJobs.ro

BrainJobs.ro este un concept UNSR dezvoltat și optimizat în parteneriat cu LigaWeb.ro.