Stiri

Un nou produs Liga Software: Buclee - Software management salon

Un nou produs Liga Software: Buclee - Software management salon
Creat de o echipă de profesionişti în software de gestiune pe baza unei analize a activităţilor din mai multe saloane de înfrumuseţare, Buclee va reprezenta unealta de bază în informatizarea salonului dumneavoastră asigurând o fluidizare maximă a fluxului de muncă şi un control sporit al resurselor, al banilor si al activităţii.

Buclee este un software pentru gestiune saloane sau coafoare. Contine module pentru programari , incasari , marketing sau rapoarte. este la oara actuala cel mai complet software pentru gestiunea saloanelor.

Datorită interfeţei facile, funcţionalităţii complete şi integrării cu celelalte produse software, informaţiile se găsesc într-un singur loc aşa că de acum nu vei mai face nimic, Buclee face totul pentru tine, fără bătăi de cap. De acum toate nevoile tale sunt într-un singur produs.

  Creat de o echipă de profesionişti în programare împreuna cu proprietarii câtorva  saloane  de înfrumuseţare,Buclee reprezintă unealta de bază în informatizarea salonului dumneavoastră asigurând  o  securitate  maximă a fluxului de informaţii  şi o micşorare considerabilă a volumului de muncă.

 

Fiind o aplicaţie web veţi avea acces la informaţii din orice loc cu o conexiune la internet, în acelaşi timp vă permite ca activitatea de mentenanţă şi de suport să fie realizată în cel mai scurt timp, nefiind nevoie de deplasări inutile.

 

Mai multe informatii gasiti pe site-ul produsului www.softwaresalon.ligasoft.ro.